probing_online 15 ارسال شده در دی 91 سلام من از افزونه jcomment استفاده می کنم . یه مشکلی دارم که خودم نتونست حلش کنم . من می خوام به بخش پاسخ یه کلاس دیگه بدم و ظاهرش رو تغییر بدم . اما وقتی تغییر می دم ، تغییرات هم روی نظر و هم روی پاسخ اعمال می شه ، چون هر دو از به کلاس استفاده می کنند . راه حل چیه ؟ می تونم یه کلاس جدید براش بسازم ؟ اما با چه نامی ؟ چطور به این ربطش بدم ؟ خیلی سعی کردم نشد! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 با سلام تو سی اس اس یه کلاس دیگه براش تعریف کن مثلا : .reza { color : #ffffff; } واگه دیدی اتفاقی نیفتاد این طوری بنویس : .reza { color : #ffffff !important; } البته یه چی بگم باید به سی اس اس مسلط باشی. با تشکر منظورم برای متن یا هرچیز دیگه ای که می خواین می تونین براش یه کلاس دیگه تعریف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در دی 91 اولا ممنون از پاسخی که دادی . عزیزم این رو می دونم ! من طراح قالبم مشکل من اینجاست که نمی شه براش کلاس جدید تعریف کرد. نتونستم دایو مربوط به این رو پیدا کنم دایوی که فقط مربوط به پاسخ باشه . کسانی که jcommnet رو دارن میدونن من چی می گم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام دموی آنلاین بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در دی 91 سلام آقای صفر علی ، روی لوکال نصبه . تصویر رو ضمیمه کردم افزونه jcommnet می خوام به بخش پاسخ یه کلاس دیگه بدم و ظاهرش رو تغییر بدم . اما وقتی تغییر می دم ، تغییرات هم روی نظر و هم روی پاسخ اعمال می شه ، دلیلش هم اینه که هر 2 از یه کلاس استفاده می کنند. راه حل چیه ؟ می تونم یه کلاس جدید براش بسازم ؟ اما با چه نامی ؟ چطور به این ربطش بدم ؟ خیلی سعی کردم نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلام فکر نکنم چون این طرحش درختیه فک نکنم کاریش کرد --- شما مگه جایی دید که این کار رو کرده باشن؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر