sina110 0 ارسال شده در دی 91 سلام. دوستان عزیز امکانش هست کمکم کنید؟؟؟ من می خوام یه سایت برای یه شرکت خدمات مسافرتی راه اندازی کنم که برای چندین کشور و چندین شهر مختلف تور بر گزار می کنه. من می خواستم وقتی توی سایت و از منو مثلا کشور ترکیه رو می زنم قالب سایت تغییراتی بکنه. مثلا: عکس های اسلاید شو عوض شه ماژول های سمت چپ و راست تغییر کن و از این جور تغییرات. شما به سایت زیر یه سر بزنید: http://www.sakhtemoon.com/ البته این سایت با asp طراحی شده می خواستم ببینم راهی هست که با جوملا همچین کاری کرد؟ شما تو این سایت یه چرخی بزنید متوجه درخواست می می شوید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 بله با تخصیص گزینه منوی جوملا به راحتی میشه همچین کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina110 0 ارسال شده در دی 91 بله با تخصیص گزینه منوی جوملا به راحتی میشه همچین کاری کرد یعنی چه جوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام یعنی بیایید در تنظیمات قالب و افزونه ها بخشی به نام تخصیص به منو داره اونا می تونید تنظیم کنید که این قالب یا افزونه در چه منو هایی قالب نمایش باشند اینجوری قالب و افزونه های خاصی رو میتونید فقط به یک منو خاص اختصاص بدید و در جای دیگه نمایش داده نشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر