VAHID1363 0 ارسال شده در دی 91 سلام من افزونه پلاگین اتصال Rsmembership به درگاه زرین پال رو رو از سایت جومینا دانلود کردم و نصب کردم بعد از نصب سایتم بهم ریخت هم سایت و هم مدیریت این پیغام رو میده www.gholizade.ir لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام به ادرس زیر برید libraries/joomla/plugin/plugin.php در خط 108 ببینید چه مشکلی داره یک } جا مونده باشه یا یک space مشکل داشته باشه در نهایت هم می تونید در phpMyadmin دیتابیس مورد نظر رو انتخاب کنید وارد جدول extensions شوید و افزونه مربوطه را پیدا کرده و زیر ستون publish از 1 به 0 تغیر دهید اگر نشد باید هم جداول یا جدولش رو حذف کنید هم فایلش رو در هاست بصورت دستی پاک کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در دی 91 public function loadLanguage($extension = '', $basePath = JPATH_ADMINISTRATOR) { if (empty($extension)) { $extension = 'plg_' . $this->_type . '_' . $this->_name; } $lang = JFactory::getLanguage(); return $lang->load(strtolower($extension), $basePath, null, false, false) || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS . '/' . $this->_type . '/' . $this->_name, null, false, false) || $lang->load(strtolower($extension), $basePath, $lang->getDefault(), false, false) || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS . '/' . $this->_type . '/' . $this->_name, $lang->getDefault(), false ,false) }}[hr]108 خط آره همینه[code]public function loadLanguage($extension = '', $basePath = JPATH_ADMINISTRATOR) { if (empty($extension)) { $extension = 'plg_' . $this->_type . '_' . $this->_name; } $lang = JFactory::getLanguage(); return $lang->load(strtolower($extension), $basePath, null, false, false) || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS . '/' . $this->_type . '/' . $this->_name, null, false, false) || $lang->load(strtolower($extension), $basePath, $lang->getDefault(), false, false) || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS . '/' . $this->_type . '/' . $this->_name, $lang->getDefault(), false) }}[hr]اسم دیتا بیسش نمیدونم چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 اینا همه خط 108 هستند؟ ضمنا چیزی که شما گرفتید برای جوملا 1.5 است نه 2.5 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در دی 91 بزرگوار تو سایت درج نکردن که برا چه ورژنیه آخرین خط 108 هست چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 در جومینا افزونه هایی که منتشر شده و حرفی از نسخه جوملا اون نزده برای جوملا 1.5 است ارور هم به احتمال زیاد به دلیل همین اختلاف است بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در دی 91 الان چاره چیه؟ میتونید راهنمایی کنید؟ من نمیدونم اسم دیتابیسش چیه که برم پاکش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 دسترسی هاست رو برام پ خ کنید انجام بدم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر