alidoon 13 ارسال شده در دی 91 سلام آقا یکی به من بگه تورو خدا چرا این اسکریپت های گالری تصاویر رو قالب من اجرا نمیشه وقتی فایل index.php خودش رو اجرا میکنم خوب کار میکنه ولی وقتی به سرور منتقل میکنم کد ها رو کار نمیکنه اساتید کممممممک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام این مشکل مربوط به تداخل جی کوئری میشه که وقتی شما روی هاست سایت رو اجرا میکنید برخی کتابخانه های جی کوئری از آدرسهایی فراخوانی میشن و کانفلیکت میکنند باید یکی یکی افزونه هاتون رو عیر فعال کنید تا مشخص بشه که با کدوم افزونه تداخل دارید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 تشکر بابت راهنماییتون من این مشکل رو روی لوکال هم دارم بهر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 سلامی دوباره آقا من این اسکریپتمو تو یه صفحه خالی php تست کردم ج نداد ولی html جواب داد ربطی به جی کوئری نداره ظاهرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر