farid65 0 ارسال شده در دی 91 با سلام بنا به دلايلي بايد جوملا رو بجاي سي پنل تو دايركت ادمين نصب كنم براي نصب مشكلات زير را دارم كه مي خوام يه جورايي حل شه! 1-چرا موقع نصب فايل configuration.php خودش ساخته نمي شه؟مشكل از كجاست ؟سرور مشكل داره؟يعني تمامي دايركت ادمين ها اين مشكلو دارند يا فقط پنل من داره؟ براي حل اين مشكل من مجبورم بصورت دستي فايل configuration.php بسازم كه باعث مي شه در مرحله آخر نصب موقع نصب اطلاعات نمونه اروره (the XML response that was returned from the server is invalid) رو بده !و اطلاعات نمونه نصب نشه !(كه خيلي بده من خيلي وقتها بايد جوملا رو بصورت بسته نصبي نصب مي كنم )... اگر كسي منو راهنمايي كنه ممنون مي شم..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام مورد اول رو تنظیمات سطح دسترسی یا FTP میتونند باعث این معضل بشن برای مورد دوم شما فایل sql که مربوط به نصب اطلاعات نمونه تون میشه رو در دیتابیسی جداگانه ایمپورت کنید ببینید خطایی میده یا نه ممکنه داپلیکیت شدن رکورد یا کمبود تایم اجرای اسکریپت هم باعثش باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farid65 0 ارسال شده در دی 91 امكان داره دسترسي بهتون بدم يه نگاه بياندازيد؟چون نمي تونم جوملا با نصب اطلاعات نمونه نصب كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاستتون رو برام پ.خ کنید ، بررسی میکنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر