vahid300 3 ارسال شده در آذر 89 سلام من میخواهم توسط کامپوننت ساخت بسته نصبی که جومینا معرفی کرده یک بسته نصبی تهیه کنم ولی کامپوننت خطای زیر را میدهد: سيستم پشتيبانگيري توانايي كاركردن مورد انتظار را ندارد . سيسم پشتيبانگيري اشكالات پتانسيل را در شرح ذيل تشخيص داده است .: راهنماي خروجي غير قابل نوشتن راهنماي موقت غير قابل نوشتن جوملای من در لوکال نصب است و قبلا چند بار بدون مشکل بسته نصبی ساخته ام ولی الان این خطا را میدهد! به نظر شما مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام حذف و دوباره نصب کنید ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در دی 90 با سلام حذف و دوباره نصب کنید ... یا حق سلام من هم دقیقاً همین دو اروری که دوستمون گفتن رو در هاست دارم دسترسی فایل کانفیگ و پوشه temp رو هم 777 کردم اما درست نشد. لطفاً راهنمایی بفرمائید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام پست 2 یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر