saghar 0 ارسال شده در دی 91 سلام من جوملا 2.5.8 رو نصب کردم و یک قالب هم نصب کردم همه چیز خوب بود ولی الان در صفحه اول سایتم این جمله رو میینم ( صفحه اول سایتم به سمت چپ اسکرول میشه ) : текстуры для photoshop NetA نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirg 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام عین اسن مشکل برای بنده هم پیش اومده دقیقا همون عبارت текстуры для photoshop برای بنده هم ظاهر شده و بعضی از صفحات به چپ اسکرول شدند. در قالب اصلی این مشکل وجود نداره بعد از نصب افرونه جوملا فارسی اینجوری شده کسی نظری داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام لطفا دمو آنلاین بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirg 0 ارسال شده در بهمن 91 http://www.turkishset.com/index.php/fa/ اسکرول تماما به طرف چپ بکشید اون وسطا این عبارت رو خواهید دید текстуры для photoshop نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 من در page شما یک کدی رو دیدم که فک کنم مشکل از این باشه текстуры для photoshop اگه اشتباه نکنم برای قالب باشه ببینید میتونید پیداش کنید و حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirg 0 ارسال شده در بهمن 91 من در page شما یک کدی رو دیدم که فک کنم مشکل از این باشه текстуры для photoshop اگه اشتباه نکنم برای قالب باشه ببینید میتونید پیداش کنید و حذف کنید بنده تازه کار هستم. میشه بفرمائید این کد رو در کدوم قسمت میشه پیدا کرد. چند جای قالب رو نگاه کردم ولی پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 در پوشه قالبی که الان فعال هست آدرس زیر رو پیدا کنید: css/template.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirg 0 ارسال شده در بهمن 91 در پوشه قالبی که الان فعال هست آدرس زیر رو پیدا کنید: css/template.css داخل فولدر css هرچی فایل بود رو با باز کردم ولی توی هیچکدوم این کد مزاحم وجود نداشت. :putertired: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در خط 159 مسیر templates/rt_ximenia/css/template.css کد زیر قرار دارد #rt-lp { left: -5500px; position: absolute; top: 0; } کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید #rt-lp { left: 0; position: absolute; top: 0; font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 آقای صفرعلی تنها راحش 0 کردن فونت سایزه؟امکان حذفش نیست؟یعنی اصلا همچین کدی داخل قالب نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام استفاده از CSS یک راهش هست . البته به غیر از font-size میشه از خاصیت display هم برای مخفی کردن استفاده کرد ولی به لحاظ سئو توصیه نمیشه استفاده از CSS بیشتر برای مواقعی که فایلها کد شده هستند بسیار موثره روش دیگر آنست که در فایلهای قالب آی دی مربوطه را جستجو و حذف کنند که البته هم توصیه میشه حتی الامکان به این صورت انجام بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirg 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در خط 159 مسیر templates/rt_ximenia/css/template.css کد زیر قرار دارد #rt-lp { left: -5500px; position: absolute; top: 0; } کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید #rt-lp { left: 0; position: absolute; top: 0; font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): این مورد رو اعمال کردم ولی مشکل همچنان پا بر جاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام کد زیر رو در یکی از فایل های سی اس اس اضافه کنید #rt-lp > a { font-size:0; } سپس وارد فایل templat.css بشید. در خطوط اول کدی بدین شکل وجود دارد body, .button, button.validate { font-family: Helvetica,Arial,sans-serif; height: 100%; margin-bottom: 1px; به شکل زیر تغیر بدید body, .button, button.validate { font-family: Helvetica,Arial,sans-serif; height: 100%; margin-bottom: 1px; overflow-x:hidden; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirg 0 ارسال شده در بهمن 91 البته ابتدا در لوکال امتحان کردم اونجا جواب نداد. ولی روی هاست امتحان کردم جواب داد. در مورد روش دیگه ای که گفتید آی دی مربوطه را پیدا کرده و حذف کنیم ، هم می تونید کمی توصیح بدید. خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اگر به پست پنجم دقت کنید در تگ دایو یک آی دی به نام rt-lp تعریف شده . کافیست داخل فایلهای PHP قالبتون به دنبال این عبارت بگردید و آن دایو را حذف کنید البته نمیدونم چرا جواب نداد چون من کد را تست کرده بودم . مقدار left را هم تغییر داده بودم نمیدونم متوجه اش شدید یا نه به هر حال حالا که الحمدا... مشکل برطرف شده است :shy: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر