babaei 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان صبح بخیر من فایل جوملا یا همون سایت طراحی شدم رو میخوام آپلود کنم رو cpanel قبول نمی کنه با اینکه zip شده هم هست و البته دیتا بیسم هم همینطور بود فرمت zip رو به gzipتبدیل کردم درست شد اما این یکی نمی دونم چطوری باید gzip ش کنم . هرچی نرم افزار فشرده هم بود دیدم قابلیت gzip کردن دارن اما موقع کارکردن فقط گزینه zipداره کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 با سلام وقتی آپلود تموم میشه چه اروری میده که آپلود نمیکنه !؟ من تا حالا ندیدم که آپلود نشه ، مگر در حالتی که فایل شما حاوی ویروس باشه ولی در کل کافیه یک نرم افزار اف تی پی نصب کنید مثل CuteFTP یا FileZilla Client که هم رایگان هست و هم فارسی استفاده کنید خیلی هم آپلودتون سرعتش بیشتر میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 از CuteFTP استفاده کنم؟نصبش کردم ولی سریال نامبر میخواد منم نمیدونم کجاشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 اینم فایل کرک ------------------------------ اول یک بار برنامه رو اجرا کن و بعد کرک رو اجرا کن اگر باز نم نتونستید از فایل ایزیلا استفاده کن رایگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــانه موفق باشید از CuteFTP استفاده کنم؟نصبش کردم ولی سریال نامبر میخواد منم نمیدونم کجاشه؟ ******************************************************** لطفا" قوانین انجمن را رعایت فرمایید ! به دلیل آنکه جومینــــــا از وارز پشتیبانی نمیکنه لینک حذف گردید ! ******************************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 بعد که آپلود کردم چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 وقت بخیر دوست عزیز بعد از آپلود چیکار کنید ؟!! خوب خودتون گفتید مشکل آپلود کردن دارید ، دیگه بقیه شو نمیدونم میخواید چیکارش کنید الله و علم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 منظورم اینه که وقتی تو filezila آپلود کردم چکارش کنم چطوری ببرمش تو filemanagerداخل cpanel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 وقت بخیر دوست عزیز با این نرم افزار شما می توانید به قسمت فایل منیجر خودتون متصل بشید یعنی همون سی پنل خودتون اطلاعاتی که شما باید بدید به نرم افزار را باید از یوزر ساختن اف تی پی در سی پنل تون باشه ، بیش از توضیح طولانی میشه با سرچ کوچیک میتونید بفهمید نحوه اتصال چطوریه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر