AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 به نام خدا سلام دوستان بنده میخوام ماژول آخرین اخبار رو طوری بکنم که وقتی رو لینک کلیک کردم صفحه جدید باز بشه، خوب طبیعتا باید کد target="_blank" رو در جایی قرار بدم ماژول گلوبال نیوز که این حالت رو داره ولی خوب مثلا چند تا بخش رو بخوای جدیدترین خبر رو بذاره همه رو تقسیم بندی میکنه به خاطر همین در هم نیومدن نمیشه، حالا اگر میشه لطف کنید بگید برای این کار کجا این رو قرار بدم ؟! :002: زیاد دست کاری کردم ولی نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 به نام خدا سلام دوستان بنده میخوام ماژول آخرین اخبار رو طوری بکنم که وقتی رو لینک کلیک کردم صفحه جدید باز بشه، خوب طبیعتا باید کد target="_blank" رو در جایی قرار بدم ماژول گلوبال نیوز که این حالت رو داره ولی خوب مثلا چند تا بخش رو بخوای جدیدترین خبر رو بذاره همه رو تقسیم بندی میکنه به خاطر همین در هم نیومدن نمیشه، حالا اگر میشه لطف کنید بگید برای این کار کجا این رو قرار بدم ؟! :002: زیاد دست کاری کردم ولی نشد ! دوستان کمک نمی کنند ؟ تاپیک رفت پاین ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر