azadeh_1510 0 ارسال شده در دی 91 سلام به همگی امروز از صبح پرتال داخلی شرکت(که ربطی به اینترنت نداره) خیلی خیلی کند بالا میاد چکار کنم خیلی مهم و فوریه ممکنه راهنماییم کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام میشه واضحتر توضیح بدین؟ یعنی پورتال شرکت بصورت lan هستش؟ خب ممکنه سرور دچار شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azadeh_1510 0 ارسال شده در دی 91 بله حق با شماست سرور مشکل داشت البته موقع لود پرتال به دوتا از افزنه ها یی که نصب کرده بودم ایراد میگرفت که حذفشون کردم چجوری باید بفهمم چه افزونه ای رو نصب نکنم نکنه یه موقع سایتم کلا کند بشه...چجوری باید جلوی این اتفاقات رو بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام پورتال رو با جوملا کار کردید دیگه درسته؟ در مورد ایراد گرفتن به افزونه ها باید بگم موارد زیادی هست که باید بررسی بشه مثلا مشخصات سرور و ..... برای کند نشدن هم باید از قالب استاندارد و بهینه شده استفاده کنید اگر به فایل موتولز نیازی ندارید غیرفعالش کنید افزونه های غیر ضروری نصب نکنید و این رو هم مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-10925.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر