رضوان 0 ارسال شده در دی 91 سلام. باتشکر از سایت خوبتون من یه تعداد زیر منو به یکی از منو های سایتم اضافه کردم اما توی نمایش سایت زیر منو ها رو نمیبینم.لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseinkord 0 ارسال شده در دی 91 توی ماژول ایجاد منو -نمایش زیر منو رو روی بلی قرار دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضوان 0 ارسال شده در دی 91 توی ماژول ایجاد منو -نمایش زیر منو رو روی بلی قرار دادید؟ وقتی اینکارو میکنم یدفعه همه زیر منو ها میاد داخل صفحه اصلی در صورتیکه من میخوام با رفتن روی منو زیر منوها نمایش داده بشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام خب باید منوی سایت شما آبشاری باشه تا زیر منوها درست اونجوری که می خواین نمایش داده بشه یا باید از ماژول منوی ابشاری استفاده کنید یا قالبتون این قابلیت رو داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضوان 0 ارسال شده در دی 91 اگه بخوام بدونم قالبم این قابلیتو داره یا نه باید غیر از اینکه نمایش زیر منو رو روی بله قرار میدم دیگه چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اگر سایت شما در هاست است دمو بدید کار راحت تر این است که از ماژول های منو ابشاری استفاده کنید مشالله کلی موجوده بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام دوست عزیز ، پاسخ شما همون پست شماره 4 هستش آبشاری شدن منو ها به نحوه کدنویسی قالبتون مربوط میشه در این زمینه آموزشهایی هم داخل نت وجود دارد که با کمی جستجو قطعا" مواردی را خواهید یافت قبلا در انجمن توسعه افزونه های فارسی پلاگینی را معرفی کردم که میتوانید قابلیت آبشاری شدن را به منوهاتون با یک استایل پیشفرض اضافه کنید http://forum.joomina.ir/thread-17161.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر