babaei 0 ارسال شده در دی 91 سلام . من میخوام سایتی که طراحی کردم رو بریزم تو نت همه کاری هم کردم جوملا هم راحت نصب شد اما یه مشکلی هست سایتم نیومد سایت پیشفرض جوملا بالا میاد. چکار کنم . کدوم قسمتconfiguration.phpرو تغییر بدم درست میشه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دقیقا منظور رو متوجه نشدم؟ ابتدا در لوکال کار میکردید؟ اگر بلی وقتی میخواهید سایت تون رو به اینترنت انتقال بدید پس چرا نصب میکنید؟ دقیقا چه کاری انجام دادید و میخواهید چه کاری انجام بدید بگید تا من راه شو بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 همین دیگه اشتباه کردم دوباره نصب کردم .اول سایت رو رو لوکال طراحی کرده بودم حه الا میخوام بیارمش رو اینترنت. باید فایل زیپ شده سایتم رو آپلود کنم؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 بله فایل زیپ شده سایت تون رو باید آپلود کنید از دیتابیس سایت تون هم باید یک بک آپ بگیرید و در دیتابیس جدیدی که در هاست درست می کنید آپلود کنید بعد در فایل configuration.php تنظیمات لازم رو انجام بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 دیتا بیس سایتم رو export کردم و تو دیتا بیس هاستinport کردم همینه دیگه درسته . ولی موقع importش پیغام میداد که نمیدونم بارگذاری نشده حمایت نمی کنه یه هم چین چیزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 با چه فرمتی export کردید؟ باید sql باشه با فرمت زیپ import کنید ببنید بازم مشکلی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 با فرمت sqlبوده طبق آموزش رفتم. حالا یه سوال الان میتونم فایل جوملایی که نصب کرده بودم رو پاک کنم از توی فایل منیجر؟ بعد فایل زیپ شده سایتم رو که آپلود کردم رو extract کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 فرقی نمیکنه که بازم همون انتقال سایت از لوکال روی هاست است دیتابیس جوملا خودتون رو جایگزین کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر