lifeless 0 ارسال شده در دی 91 لا سلام بنده یه فرم با RSform Pro طراحی کردم و تو این فرمه 3تا تقویم کار گذاشتم اما متاسفانه این تقویمها که بصورت پاپ آپ هستن نشون داده نمیشن. مشکل چی میتونه باشه؟ اساتید کمک کنن لطفاً. آدرس سایت: http://mic692.ir/index.php/sabt سپاس فراوان...اینو هم اضافه کنم که اگه فقط از یک تقویم تو صفحه استفاده کنم این مشکل وجود نداره و تقویم پاپ آپ به درستی نشون داده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در دی 91 یعنی واقعا کسی نیست جواب من بده؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 سلام من مشکلی نمیبینم ؟! حتما مشکل مرور گر شماست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 91 متاسفانه در فارسی سازی تقویم افزونه های که دارید استفاده می کنید مشکل وجود داره و بخوبی جلالی سازه نشده در نسخه حرفه ای که در جومینا مارکت ارائه شده است این موارد وجود ندارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در دی 91 متاسفانه در فارسی سازی تقویم افزونه های که دارید استفاده می کنید مشکل وجود داره و بخوبی جلالی سازه نشده در نسخه حرفه ای که در جومینا مارکت ارائه شده است این موارد وجود ندارد موفق باشید میشه بفرمایید مشکل از کجاست؟ بخدا به شدت درگیرم کرده. وقتی با یه تقویم جواب میده ولی با چندتا جواب نمیده؛ خب یعنی تداخلی وجود داره؛ میشه راهنمایی کنید لطفاً؟ در ضمن من نسخه ی تجاری رو خریداری کردم؛ اما نه از سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زهرا آیینی 7 ارسال شده در تیر 92 با سلام من هم با تقویم مسطح ار اس فرم مشکل دارم از خود شما خرید کردم .چرا تقویم مسطح من میلادیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر