babaei 0 ارسال شده در دی 91 [align=right]سلام من در سایت ایرنیک ثبت نام کردم و شناسه کاربری و رمز عبور دریافت کردم اما این شناسه را هرجا وارد می کنم میگه ثبت نشده در ایر نیک. درصورتی که من با همین شناسه در سایت ایرنیک وارد میشم .حالا باید چکار کنم؟[/align] میخوام هاست و دومین بخرم همه جا شناسه کاربری میخواد منم وارد می کنم نمیشناسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در دی 91 با سلام بعداز ورود ثبت نام در سامانه شما باید وارد سامانه ایرنیک بشوید و رمز ورود رو تغییر دهید تا پنل شما فعال بشه یع مورد دیگه در مورد اشخاص حقیقی باید آدرس شما برای سامانه تایید بشه با بخش پیام سامانه تماس بگبرید از طریق ایمیل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 ممنون خودم مشکل رو حل کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام خب اعلام کنید چه کاری کردید تا اگر کسی همچین سئوالی داشت دوباره مطرح نکنه و همینجا جوابش رو بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر