aliriza 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من از جوملای 2.5 استفاده می کنم و می خوام که مثل بعضی از سایتها که اکانت می فروشند من هم مثلا اکانت یک ماهه -دوماهه و سه ماهه از وبسایت خودم برای فروش داشته باشم که به درگاه زرین پال وصل بشه از دوستان اگه کسی راهنمایی کامل بکنه ممنون می شم..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 فکر میکنم افزونه ی rs member ship رو بتونی استفاده کنی که البته فکر میکنم تجاری ولی بگردی تو نت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در دی 91 ممنون اما من افزونه فارسی می خوام دوستان راهنمایی کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام راهنمایی که شد البته اگر از دید شما درست باشه ولی اگر منظورتان لینک دانلود یا بسته زبان فارسی افزونه رو می خواین باید بگم هیچ کدوم رو برای دانلود نمیتونیم بذاریم چون مخالف قوانینه ولی شما در اینترنت بگردید شاید نسخه فارسی شده اش باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر