roosta88 0 ارسال شده در دی 91 با سلام. من در سایتم پلاگین Image sized plugin رو نصب کردم. مشکل من اینه که این پلاگین برای بعضی از مطالب عکس رو نشون نمی دهد. به نظر شما مشکل از کجاست؟ سایت: www.8bandi.ir ورژن جوملام هم 2.5 می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام اون عکس هایی که نشونشون نمیده فرمتشون فرق داره jpg رو بصورت بزرگ نوشته یکبار اون عکسها رو با فتوشاپ ذخیره کنید و دوباره اپلود کنید بعد کش رو پاک و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta.2010 0 ارسال شده در دی 91 [align=right]سلام. بسیار سپاس. مشکلم حل شد. [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayathanif 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام منم همین مشکل رو دارم . جوملام را از 1.5 به 2.5 بردم . Image sized plugin تو جوملا 1.5 داشت با عکسام خکوب کار می کرد ولی توی جوملا 2.5 بعضی عکس ها را نشون میده و بعضی هاشون رو نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام نسخه سازگار با جوملا 2.5 رو نصب کردید دیگه درسته؟ نکته ای که جناب دفاعی گفتند رو چک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر