bahnam 0 ارسال شده در دی 91 سلام ادیتور jec را دانلود کردم ولی در نصب و تنظیم کردنش مشکل دارم. لطفا راهنمایی بکنید. سایت خوبی داری موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام به انجمن تخصصی جومینا خوش آمدید اگر شما در نصب مشکلی دارید همین جا اروری که موقع نصب می گیرید رو بگذارید تا راهنمایی بشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahnam 0 ارسال شده در دی 91 سلام و تشکر از راهنمایی شما ارور نمیده یعنی نصب شده.از مدیریت پلاگین ها فعال میکنم ولی به گزینه محتوا و ویرایش که میرم چیزی اضافه نشده.مسئله اینه که نمیدونم این ادیتور همان جا(محتوا،مدیرت مطالب) قرار است اضافه بشه یا جای دیگه ای قرار میگیره. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام پلاگین مربوطه را فعال و در تنظیمات اصلی گزینه نوع ویرایشگر رو , ویرایشگر jec انتخاب کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر