mcpdvc 16 ارسال شده در دی 91 سلام به همگی یه سایت دارم مربوط به فروشگاه است به زبان اصلی تمام محصولات نمایش میده و حتی راست به چین ساپورت میکنه و اما یه مشکلی ک دارم وقتی جوملا به فارسی انتخاب میکنم، در صفحه وب محصولات ویرچومارت غیب میشه و هر چی کد نگاه میکنم کد ویرچومارت نیست؟ علت چیست؟ چکار باید انجام داد؟ با تشکر منتظر پاسخ شما هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام ببینید منو رو برای یک زبان اختصاص ندادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در دی 91 سلام ببینید منو رو برای یک زبان اختصاص ندادید؟ منظورتون متوجه نشدم؟ کجاش منو برای زبان اختصاص؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام شما محصولات خودتون رو از طریق منو ای که مخصوص خود ویرچورمارت است به نمایش گذاشتید در تنظیمات همون منو سمت راست گزینه ای برای اختصاص به یک زبان داره منظور آنجاست چک کنید روی گزینه " همه " باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در دی 91 سلام شما محصولات خودتون رو از طریق منو ای که مخصوص خود ویرچورمارت است به نمایش گذاشتید در تنظیمات همون منو سمت راست گزینه ای برای اختصاص به یک زبان داره منظور آنجاست چک کنید روی گزینه " همه " باشه با سلام بازم متاسفانه گزینه همه موجود نیست؟ فقط نوشته فارسی / انگلیسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اگر فروشگاه تون دو زبانه نیست فقط زبان مورد نظر را انتخاب کرده و زبان سایت هم روی همون قرار دهید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر