masoud6123 0 ارسال شده در دی 91 با سلام شرمنده موضوع تکراری برای پست قرار می دم.من امروز به هیچ وجه نمی تونم وارد قسمت مدیریت سایت بشم همه مطالب رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم.باید چه کار کنم. لطفا فوری کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
freemagic 0 ارسال شده در دی 91 منم دیروز مشکل شما رو داشتم. وقتی آدرس خود سایت رو هم زدم متاسفانه متوجه شدم که سایتم ه-ک شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در دی 91 هکککککککککککککککککککککککککک- چه کار کردین؟من داخل دیتابیس رفتم و متوجه شدم که همه کاربرام یوزرشون عوض شده و تبدیل به Admin شده. نمی دونم باید چه کار کنم منم دیروز مشکل شما رو داشتم. وقتی آدرس خود سایت رو هم زدم متاسفانه متوجه شدم که سایتم ه-ک شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شما یه پیغام خطایی دریافت می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام جناب masoud6123 : یعنی چی نمی تونید؟ سایت تون ه-ک شده یا ارور میده؟ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در دی 91 پیغام خطایی نمیده.میگه نام کاربری و رمز عبور مطابقت ندارد.مطمن هستم که درس وارد می کنم.داخل دیتابیس هم عوض کردم اما درست نشد. سلام شما یه پیغام خطایی دریافت می کنید؟ سایت بدون مشکل بالا میاد.فقط مشکل تو قسمت ورود به مدیریت سایت هست که پیغام میده نام کاربری و رمز عبور مطابقت ندارد.همانطور که گفتم وقتی وارد دیتابیس شدم متوجه شدم که همه کاربران یوزرشون به ادمین تغییر پیدا کرده.این مشکل رو نمی دونم باید چه کار کنم؟!!! سلام جناب masoud6123 : یعنی چی نمی تونید؟ سایت تون ه-ک شده یا ارور میده؟ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام نظر بنده اینه که به مدیر هاست تون بگید آخرین بک آپ رو برگردونه و نکات امنیتی رو بعد از برگردوندن بک آپ کامل رعایت کنید نکاتی رو بنده در زیر گفتم که همه شون الزامی می باشند نکات دیگری هم در نت موجوده که باید بگردید : پست شماره 6 رو نگاه کنید : http://forum.joomina.ir/thread-19175-post-97732.html#pid97732 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر