mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 سلام من میخوام کامپوننت کاریابی یا هر کامپوننت دیگه را در صفحه اولم نشون بدم. تو تاپیکهای قبلی خونده بودم اگر در مدیریت منوها رتبه اونو بالاتر از صفحه اول بزارم مشکلم حل میشه این کارم کردم ولی مشکلم حل نشد ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در مدیریت منوها منو ای که مخصوص این کامپوننت است رو ایجاد و روی پیشفرض قرار دهید منظورم همون علامت ستاره است که روی منوی صفحه اصلی(خانه) قرار داره باید روی منو همین کامپوننت قرار بگیره بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 وای مرسسسسسسسسسسسسسسسی مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی حالا میشه کمکم کنید بگید چطوری می تونم دوتا کامپوننت را با هم در صفحه اول نشون بدم.فقط میتونم یکی از کامپوننت ها را پیش قرض قرار بدم آخه.واقعا بخاطر کمکهای خوبتون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلامی مجدد خواهش میکنم من یک راهی که برای شما برای نمایش دو کامپوننت در یک صفحه دارم استفاده از پلاگین نمایش کامپوننت در صفحه است http://joomlacode.org/gf/project/include_comp/frs/ از لینک بالا می تونید دانلود کنید از اینجا هم آموزشش موجوده : http://www.gavick.com/magazine/how-to-display-component-or-module-in-a-article.html بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 این مطلب انگلیسی من متاسفانه نتونستم استفاده کنم(بیسوادی دیگه) یه مشکل برام پیش اومده وقتی کامپوننت در صفحه اول نشون داده میشه بعضی ماژول ها رو دیگه نشون نمیده نمیدونم چرا.اون ماژول ها فقط نمایش در صفحه اصلی هستن .آیا این اشکال ایجاد میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود خیر مشکلی نی شما در مدیریت ماژولها رفته و در تنظیمات ماژول مورد نظر رفته در پایین صفحه اختصاص به منو دارد ==> ببینید منوی شما که ماژول در آن نمایش داده نمی شود تیک خورده باشد بهتره گزینه کشویی رو روی همه منوها بذارید راستی این پلاگین هم ببینم اگر در انجمن منتشر شده نبود حتما منتشر میکنم آموزشش هم میذارم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 ممنون از همتون.همتون خیلی ماهید زاستی این مطلبی که فرمودید یعنی در تنظیمات مازول قسمت منوها:را نمایش در همه کنم؟؟ ولی من نمیخوام همه جا نشونشن بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 چند مورد دیگه داره مثلا همه بجز انتخابی ها یا فقط انتخابی ها منظور از انتخابی ها همون تیک دار شدن ها هستند بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 بله دقیقا مشکل منم همینه که صفحه اصلی را فقط تیک دار میکنم که نمایششون نمیده ولی وقتی همه را انتخاب میکنم در تمام صفحات بجز صفحه اول نشون میده نکنه نمایش کامپوننت در صفحه اول باعث این مشکل شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود چک کنید که مشکل از نمایش کامپوننت نباشه( اون پست یا اصلا کد را حذف کنید ببینید نمایش داده میشود یا خیر ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 شرمنده من یجای تو حرفام اشتباه کردم من مشکلم اینه که میخوام کامپوننتم در صفحه اول نشون داده بشه تا اینجا به کمک شما حل شده ولی باعث شد مارول منکه باید فقط در صفحه اصلی نشون داده بشه را نمایش نده(از گزینه منوهاش فقط صفحه اصلی منو بالا و منواصلی) حالا اگه بیام نمایش مارول را همه بکنم درست نشونش میده یعنی در صفحه اصلی که مدنظر من هست نشونش میده ولی مازول من باید فقط در صفحه اصلی نشون داده بشه نه در همه صفحات. امیدوارم ایندفعه درست توضیح داده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خوب گزینه مثل " همه بجز انتخابی ها " رو از تخصیص به منو امتحان کردید؟ همه اونایی که میخواهید نمایش داده نشه رو تیک و اونایی که میخواهید نمایش داده شود رو تیک نزنید ببینید بازم مشکل پا برجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام حالا اگه بیام نمایش مارول را همه بکنم درست نشونش میده یعنی در صفحه اصلی که مدنظر من هست نشونش میده ولی مازول من باید فقط در صفحه اصلی نشون داده بشه نه در همه صفحات. http://forum.joomina.ir/thread-18088.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر