silver2star 0 ارسال شده در دی 91 من این کامپوننت رو نصب میکنم http://www.joomina.ir/20121118603/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/zarinpal-payment-shetab.html بعد از پرداخت نهایی این اررور رو می ده باید چکار کنم SOME_ERROR_CODE JFolder::create: مسیر در مسیرهای open_basedir نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 91 درود بر شما دوست عزیز این مشکل از سرور شما است !! نه از کامپوننت از قسمت پیکربندی کلی ftp سایت را تنظیم نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehran2020 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام آقای تهرانی ممنون بابت زحماتی که می کشید. من سیسیتم جامع پرداخت جومینا نسخه 2.5 رو نصب کردم همه چی خوب پیش رفت فقط آخر سر که خواستم تست پرداخت بزنم این اررو رو می ده Please enable the Javascript to be able to subscribe ظاهرا می خواد جاوا اسکریپتم فعال باشه تا بتونم پرداخت کنم. اما جاوا اسکریپت من تا اونجایی که می دونم فعاله! با مرورگر فایر و کروم تست کردم همین اررو رو داد. مشکل از کجاست؟ من به این سیستم خیلی نیاز دارم لطفا کمکم کنید. در حال حاضر روی این آدرس دارم تست می کنم www.EnglishPro.ir/j25 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر