babaei 0 ارسال شده در دی 91 سلام من سایتم رو میخوام وارد اینترنت کنم .فایل پشتیبان رو آپلود کردم . دامنه و هاستم خریدم الانم فعاله . تو قسمت php my adminهاست سرور که میرم username و password میخواد هرچی وارد میکنم نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام شما سایت تون رو می خواهید از لوکال به هاست بیارید درسته؟ اگر بلی می بایست از بک آپی که از دیتابیس گرفتید رو وارد دیتابیس جدیدی که در هاست ساختید بکنید محتویات پوشه های جوملا تون هم زیپ کنید و در هاست در public_html آپلود و دوباره از حالت فشردگی خارج کنید ضمنا آموزشش درون نت موجوده بگردید حتما پیدا خواهید کرد بدرود 1 واکنش ها : metro نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز نام کاربری و رمز عبور phpmyadmin همان نام کاربری و رمز عبور پنل ادمین هاست شماست. یاعلی 1 واکنش ها : metro نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر