i.from_iran 1 ارسال شده در آذر 89 سلام کامپوننت مدیریت مدرسه را نصب کردم و الان میخوام به یوزرهایی که تو سایت عضو میشن کارنامه هاشون رو بصورت خصوصی بدم دستشون چیکار باید بکنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 با سلام این کامپوننت اصلا تا وارد سایت نشید کارنامه ای نشون نمیده!! باید برای دانش آموزان حساب کاربری بسازید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آذر 89 با سلام این کامپوننت اصلا تا وارد سایت نشید کارنامه ای نشون نمیده!! باید برای دانش آموزان حساب کاربری بسازید موفق باشید تشکر میکنم من با این کامپوننت کار نکردم و اطلاعاتی نمیدونستم. توضیح اضافه تر میدید که هنگام درست کردن پروفایل تو کامپوننت یوزری که ساخته میشه رو باید از کجا لاگین کرد و توضیحات دیگه ببخشید یجورا اسپم هست چون با این کامپوننت وقتش رو ندارم کار کنم و برای دوستم دارم سوال میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز شما ماژول لاگین رو فعال کنید تادر صفحه اصلی نمایش داده شود دانش آموزان شما با نام کاربری و پسوردی که شما توی سایت ایجاد میکنید می توانند وارد سایت شوند یا اینکه به دانش آموزانتان بگویید در سایت ثبت نام کنند و بعد آیدی آنان را در کامپونت مدیریت مدرسه در لیست کلاس و یا درس مربوطه قرار دهید یک منو توی منوهای کاربری بسازید تا زمانی که دانش آموزانتان وارد سایت میشوند روی آن کلیک کنند و کارنامه هر کاربر به او نشان داده می شود موفق باشید توضیحات در مورد تنظیمات کامپونت بصورت فارسی ضمیمه کامپونت مدیریت مدرسه می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 توصیه میشه که اگر از هاست قدرتمندی استفاده می کنید اجازه ثبت نام به به دانش آموزان رو بدید در غیر اینصورت خودتون براشون جساب کاربری ایجاد کنید چون من مشکلاتی رو رو یه هاست ضعیف دیدم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر