dayfemale 1 ارسال شده در دی 91 [align=right]سلام من وقتی کد ابزاری رو داخل ماژول اچ تی ام ال دستی قرار میدم به جای اینکه در موقعیت مشخص شده اون ابزار رو به من نشون بده در اون موقعیت کدش رو نشونم میده آیا علاوه براینکه کد رو باید در قسمت متن ماژول وارد کنم تنظیمات خاص دیگه ای باید انجام بدم؟؟؟؟؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در زیر ویراشگر یک یک گزینه به نام تغیر وضعیت قرار بده ابتدا ان رو بزنید و کد رو قرار بدید بعضی مواقع در صافی کلمات کدهایی قرار داره که اگر در اچ تی ام ال دستی قرار بگیره خود به خود حذف میشه شما می تونید از ماژول special html استفاده کنید دانلود بدرود _____________________________________________________________________ البته یه توضیح برای دلیل نمایش ندادن بعضی کدهای اسکریپت و یا iframe و ... در تنظیمات اصلی در قسمت صافی کلمات (قیلطر) می تونید قیلطر سطح ها رو تنظیم کنید( روی بدون صافی قرار دهید ) در تنظیمات پلاگین ها » پلاگین tinyMCE » وارد تنظیمات شده و در کادر "عناصر ممنوعه " تگ هایی که در این کادر باشد امکان استفاده از آنها وجود ندارد. میتونید با تنظیمات بالا هر کدی رو در HTML دستی نمایش بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر