hoomanb 14 ارسال شده در آذر 89 سلام اگر به سایت بنده (آدرس امضا) مراجعه کنید می بینید که در قسمت اخبار مهم که از ماژول mod_newsflash استفاده شده به جای ادامه مطلب نوشته read more text ، من فایل زبان مربوط به این ماژول را نگاه کردم و دیدم درست ترجمه شده و مشکلی ندارد و حتی فایل زبان انگلیسی آن را هم نگاه کردم و جالب اینکه در ان read more text ندارد بلکه read more... دارد! این عبارت را در کجا باید اصلاح کنم؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 بعضی از ترجمه ها رو باید در فایل ایکس ام ال انجام داد XML :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در آذر 89 این ماژول پیشفرض در جوملا نصب است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 خیر دوست من در هر افزونه ای یک فایل با پسوند ایکس ام ال وجود دارد که در اصل نصب کننده افزونه است شما باید اون رو ویرایش کنید و اگر نتونستید ارسال کنید تا نگاهی بکنم :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در آذر 89 خودم پیدا کردم مشکل از فایل helper.php مر بوط به این افزونه است و این عبارت باید در آن اصلاح شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر