Mohammad-tashi 11 ارسال شده در دی 91 با سلام و عرض احترام من از طریق ریسلر اومدم رمز یکی از هاست هام رو عوض کردم یه تیک my sql داشت من اونو زدم بعد دیگه سایت ای ک روی اون هاست بود بالا نمیاد حالا باید چکا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در دی 91 با سلام تیک رو زدی یعنی چی؟ یعنی پسور my sql رو هم عوض کردی؟ اگه آره تو فایل کانفیکت هم باید تغییرات رو اعمال کنی راستی بالا نمی یاد چه پیغامی می ده ؟ پیغام my sql هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در دی 91 آره منظورم از زدن تیک ...تیک تغییر پسورد mysql ارر ی هم که میده ..میگه عدم توانایی در اتصال به database چکاکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شما از طریق هاست برو و فایل کانفیگ رو با ادیتور باز کن دنبال عبارت زیر بگرد var $password = ''; پسورد جدید رو بنویس جای قبلی و ذخیره کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر