meyti1121 0 ارسال شده در دی 91 سلام به دوستان من یه سایت درام که هی دیتابیسش ه-ک میشه(جداول کاربران ه-ک میشه) تمامی نام کاربری ها میشه admin و پسورد همشون شبیه به هم میشه من پسوند جداول رو به کلی تغییر دادم و کامپوننت امنیتی rs firewall رو هم نصب کردم ولی باز هم ه-ک میشه خــــــــــــواهشا هر کی راه حل ش رو میدونه بگه چون این سایت فقط در زمینه علمی فعالیت میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شاید هاستی که انتخاب کردید دارای امنیت مناسبی نیست از کجا هاست خریدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meyti1121 0 ارسال شده در دی 91 سلام شاید هاستی که انتخاب کردید دارای امنیت مناسبی نیست از کجا هاست خریدید؟ irpowerweb.comشرکت بسیار معتبریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام بله این سایت خیلی سایت معتبریه شما این موضوع رو حتما به مدیر هاست اطلاع بدید شاید یه نفر تونسته از طریق جوملا به سیستم نفوذ کنه شاید هم مدیران در سرور تغییراتی دادن که این مشکل ایجاد شده من خودم روی این سرور چند تا سایت دارم اونا هیچ مشکلی ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر