babaei 0 ارسال شده در دی 91 سلام من سایتم رو میخوام وارد اینترنت کنم .فایل پشتیبان رو آپلود کردم . دامنه و هاستم خریدم الانم فعاله . تو آموزشهایی که خوندم نوشته بعد از اینکه این پورت کردی آدرس سایت رو بزن باز میشه اما مگه نباید تو قسمت مدیریت سایت تغییرات بدیم اونجا باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام وقتی شما از لوکال به هاست می خواهید انتقال دهید فقط کافیه پوشه های درون پوشه www رو زیپ کنید از دیتابیس هم یک آپ (پشتیبان) بگیرید پشتیبان رو در یک دیتابیس جدید که در هاست می سازید ایمپورت کنید جوملاتون رو در پوشه هاست آپلود کنید مطمئنا اگر نام دیتابیس و رمز عبور و نام کاربری یکسان نزده باشید با ارور دیتابیس مواجه میشید باید در فایل configuration.php تنظیمات مربوطه رو انجام دهید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 چطور در هاست دیتا بیس بسازم؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام کتاب ارزشمند آموزش جوملا 2.5 کاری از گروه وب سایت جومینا رو حتما مطالعه کنید جواب بسیاری از سوالاتون در آن می باشد برای مثال انتقال جوملا از وکال به هاست در صفحه 23 به بعد توضیح داده شده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر