eskafild 3 ارسال شده در دی 91 سلام تو یکی از آموزش های تصویری گفته شده بود که سایتی مثل:incapsula.com می تونه سرعت و امنیت رو بالا ببره من تو این سایت عضو شدم ولی هرکاری می کنم دامنم رو نمیشناسه چه کنم؟ میگه: We could not resolve www.gaflannews.ir Incapsula is unable to read DNS records for www.gaflannews.ir. Please, try again later or contact support for assistance. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 درود بر شما در هاست DNS ها را ست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در دی 91 درود بر شما در هاست DNS ها را ست کردید؟ در مرحله ی اول ثبت سایت هستش بعد dns! اگر کسی در این سایت عضوه در صورت امکان تست کنه ببینه این مرحله براش می گذره یا نه! یا من چه کنم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بنده هم چندتا سایت تست کردم درست بود سایت شما هم تست کردم ولی همون طور که گفتید مشکل از dns می باشد وقتی شما سایت رو می دهید همون لحظه dns ها رو چک میکند و با سایت ارتباط برقرار میکند که ایا اصلا این سایت وجود دارد یا خیر به عنوان مثال یه ادرس بیخود هم بدهید همین ارور رو میده ادرس سایت شما هم که میدیم همین ارور رو میده عجیبه با مدیر هاست تون در میان بگذارید شاید بتونند کمکی کنند منتظر جواب دوستان هم باشید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 در صورت تمایل اطلاعات را برای من پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر