mohammad2232 1 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان عزیز من جومشاپینگ فارسی رو نصب کردم ولی وقتی از طریق پاور ادمین حذفش میکنم دیگه سایتم بالا نمیآد و پیغام کامپوننت پیدا نشد (404) رو نشون میده لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام یعنی کامپوننت نصب است مشکلی نیست ولی وقتی حذف می کنید سایت بالا نمیاد و ارور کامپوننت پیدا نشد میده؟ صفحه پیشفرض سایت تون رو روی منو جوم شاپینگ تنظیم نکردید؟ چک کنید صفحه اصلی سایت که در فهرست اصلی(main menu) است روی گزینه خانه (صفحه اصلی) باشد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad2232 1 ارسال شده در دی 91 سلام یعنی کامپوننت نصب است مشکلی نیست ولی وقتی حذف می کنید سایت بالا نمیاد و ارور کامپوننت پیدا نشد میده؟ صفحه پیشفرض سایت تون رو روی منو جوم شاپینگ تنظیم نکردید؟ چک کنید صفحه اصلی سایت که در فهرست اصلی(main menu) است روی گزینه خانه (صفحه اصلی) باشد بدرود سلام درسته دوست عزیز مشکل همین بود حل شد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر