babaei 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من روی جوملا 2.5 سایت ساختم حالا می خوام ببرمش توی اینترنت اما نمی دونم از کجا شروع کنم . هاست و دامنه هم از سایت *** خریدم اما در حالت معلق هستن. حالا باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad2232 1 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز این که کاری نداره باید منتظر باشین تا dns ها روی دامنه شما ست بشه (چند ساعت طول میکشه) و بعد فایل zip شده رو روی هاستتون public-html آپلود کنید و ایجاد دیتابیس و .... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در دی 91 پس باید تا صبح صبر کنم که فعال بشه؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad2232 1 ارسال شده در دی 91 نه دوست عزیز من خودم بعد از 3 ساعت حدودا برام فعال شد حالا نمیدونم سیستمشون چطوری هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دوست مون درست می فرماید شما ابتدا هاست و دومین خریداری شده رو کامل از میزبان هاست تون دریافت کنید. بعد این آموزش رو بخونید : http://forum.joomina.ir/thread-1127.html دقت کنید کاری که دوست مون در آموزش گفته رو شما باید برعکس انجام بدید. کمی دقت نیازه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر