chabok 49 ارسال شده در دی 91 سلام و خدا قوت واسه نمایش اخبار (صفحات داخلی)قسمت های تایتل ، آیکن ها و توضیحات به شکل نامنظمی هست چیکار کنم بهتر بشه بدین شکل منظورم هست مشتری مدل سایت تابناک رو میخواد البته افزونه رو تیتر رو دارم سایت بنده شبیه این تصاویر باشه سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad2232 1 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز مشکل از قالب سایتتون هست فکر نکنم با افزونه ای چیزی درست بشه برای مثال سایته منو ببینید من با آرتیستر طراحی کردم و خودم این چیزی که شما گفتید رو توی آرتیستر درست کردم پس مشکله شما از قالبه http://blog.lovelyorange.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در دی 91 بله محمد جان افزونه خاصی نداره باید تغییراتی تو کدهای سی اس اس قالب داده بشه مرسی عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام کدهای زیر را به انتهای templates/mitranews/css/template_css.css اضافه کنید div.item-page dl.article-info dd.create { float: right; margin: 0 10px; } div.item-page dl.article-info dt.article-info-term { float: right; } div.item-page ul.actions li.email-icon, div.item-page ul.actions li.print-icon { float: left; padding: 5px 0 0 5px; } div.item-page dl.article-info { margin: 0; border: 1px solid #000000; padding: 5px 5px 5px 0; background-color: #CCCCCC; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در دی 91 دستت درد نکنه مهندس مطالب تنظیم شدن منتها تو دسته بندی ها یا مجموعه ها همونطوره لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام برای این مورد هم کدهای زیر را به انتهای همان مسیر قبلی اضافه کن div.items-leading div dl.article-info dd.create, div.items-leading div dl.article-info dd.category-name { float: right; margin: 0 5px; } div.items-leading div dl.article-info dt.article-info-term { float: right; } div.items-leading div ul.actions li.print-icon, div.items-leading div ul.actions li.email-icon { float: left; padding: 5px 0 0 5px; } div.items-leading div dl.article-info { margin: 0; border: 1px solid #000000; padding: 5px 5px 5px 0; background-color: #CCCCCC; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر