پیامک ایرانیان 4 ارسال شده در دی 91 [align=center] [align=right]ارسال پیامک از بخش مدیریت جوملا یکی از تسهیلاتی میباشد که میتواند کار یک مدیر سایت را بسیار سهل و آسان نماید . اگر شما هم از آن دسته مدیران سایتی باشید که همواره در بخش سرپرستی سایت خود قرار دارید این افزونه با اضافه نمودن یک پنل ارسال پیامک در بخش سرپرستی سایت این امکان را برای شما فرآهم میاورد تا براحتی اقدام به ارسال پیامک از سایت خود نمایید . با نصب این افزونه یک پنل مدیریت برای شما ایجاد میگردد تا بتوانید برای اشخاص از قسمت مدیریت جوملا اقدام به ارسال پیامک نمایید برنامه نویس : ستار رضائی - تیم برنامه نویسی جومینا آموزش در سایت جومینا دریافت افزونه از پیامک ایرانیان افزونه های دیگر [/align][/align] 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در دی 91 سلام میخواستم بدونم ما که سرویس پیامکمون از یه سایت دیگه گرفتیم و شماره 8 رقمی هم داریم چطور از این ماژول استفاده کنیم لطفا راهنمایی کنید تشکر 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asemanmgh64 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من هم سرویس پیامکم رو از یه سایت دیگه گرفتیم و شماره 8 رقمی هم دارم چطور از این ماژول استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام من هم سرویس پیامکم رو از یه سایت دیگه گرفتیم و شماره 8 رقمی هم دارم چطور از این ماژول استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید لطفا نویسنده به این سوالات جواب بده من هم سرویس دیگری دارم چه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 لطفا نویسنده به این سوالات جواب بده من هم سرویس دیگری دارم چه کنم ؟ نده هم همین مشکل را دارم لطفا راهنمای بفرماید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما امکانش نیست باید خط شما به پیامک ایرانیان ابتدا انتقال یابد سپس یک پنل خریداری نموده و اقدام به ارسال پیامک نمایید برای اطلاعات بیشتربا بخش پشتیبانی پیامک ایرانیان در تماس باشید support@ir-payamak.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر