golbazi 31 ارسال شده در دی 91 [align=right]با سلام یک مشکل برام پیش اومده امیدوارم دوستان راهنماییم کنند من یک قالب طراحی کردم همه چیز خوب کار میکنه فقط هنگامیکه روی دکمه ادامه مطلب کلیک می کنم با پیغام زیر مواجه می شم 500 - JHtml: :icon پشتیبانی نمیشود. فایل یافت نشد با یک قالب دیگر هم تست کردم کار میکنه تنظیمات مربوط به دسترسی و ... هم درست هستند راهنمایی کنید تشکر [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام قالب رو با آرتیستر طراحی کردید؟ معمولا اگر قالب با ارتیستر نسخه های قدیمی ان طراحی بشه و در نسخه های جدید جوملا نصب بشه اینگونه میشه حدس زدم شاید علت خطا این باشه اگر در سرور هست دمو بدید دوستان برسی کنند در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در دی 91 درود خیر با ارتیستر نیست کد نویسی شده دموی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در دی 91 [align=right]مشکل حل شد com.content مشکل در فایل بود [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خوش حالم که مشکل برطرف شده اگر لطف کنید توضیح بدید که مشکل کجا بوده شاید در آینده کسی با همین راه حل شما مشکلش حل شود و این تاپیک هم صحیح به نتیجه برسد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر