StRoNgEr 0 ارسال شده در دی 91 [align=right]سلام دوستان ، من یه سوال دارم اگر شما یه سایت عکاسی داشته باشید و در یک منو بخواید مثلا 40 تا عکس رو انتخاب کنید که کاربر ببینه و مثلا بگه من این 20 تا رو پسندیدم و لازم دارم! ( یه چیزی مثل تیکت دهی ! ) ، شما برای این کار از چه افزونه ای یا روشی استفاده میکنید ؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 میخوای عکس ها رو پولی بدی باید از افزونه های فروش فایل استفاده کنی اگه بخوای رایگان دانلود کنند از افزونه ای مثل jdownload میتونی استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در دی 91 [align=right] برای فروش نیست ! مثلا میخوام از بین 50 تا عکس 40 تا رو انتخاب کنه و من بفهمم اون 40 تا رو انتخاب کرده تابراش مثلا ویرایش کنم اونارو ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اینجور که شما ساده گفتید میشه عکس را نمایش داد همراه با یک کد پیشفرض , کاربر هم از طریق تماس با ما درخواست خودش رو بده اگر پیشرفته تر میخواهید کمی دقیق تر و با جزییات بگید شاید اصلا چیزی که بخواهید وجود نداشته باشه! به عنوان مثال عرض کردم مثلا با فوکاگالری خیلی راحت یک گالری عکس زیبا راه میندازید میتونید عکس ها را در اندازه و کیفیت بالا آپ کنید ولی در اندازه کوچک به نمایش بذارید. هرکس می تونه دکمه جزییات و دکمه دانلود داشته باشه دمو فوکاگالری : http://www.phoca.cz/demo/ (سمت راست) البته خیلی امکانات بیشتری داره بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در دی 91 فرض کنید همین گالری رو زیر هر عکس یک چک باکس داشته باشه ، و بعد انتخاب کردن هر عکس و زدن دکمه ارسال من در صفحه مدیریت خودم متوجه بشم کدوم عکسا رو انتخاب کرده کاربر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اینکار رو میتونید با انواع فرمسازها به شکلهای مختلفی انجام بدید مثلا یک فرم درست کنید و یک کادر متنی قرار بدید تا اسامی فایلها رو وارد کنند و براتون ارسال کنند یا اینکه نام هر فایلهاتون رو بصورت چک باکس در فرم سازتون قرار بدید تا داخل فرمساز اسامی رو انتخاب کنند و ارسال کنند و یا ... موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در دی 91 یعنی مثلا عکسها رو تو یه گالری بزارم . بعد زیرش یه فرم جدا بزارم و ... ؟ نمیشه عکسا تو خود فرم باشن و زیر هر عکس چک باکس باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر