oghab 0 ارسال شده در دی 91 با سلام نمی دونم یک اتفاق جالبه یا من بلد نیستم. در منوهای من 2 تا منوی پیش فرض تولید میشه. هرکاری می کنم یکی نمیشه. حتی اومدم یکی از منوها رو که نمی خواستم از دیتابیس حذف کردم. حذف میشه و دوباره اضافه میشه خودش. از یتابیس بک آپ گرفتم فقط از منوهایی که می خوام. کل منو تایپ و منو رو حذف کردم و فقط قسمتی رو که می خواستم ایمپورت کردم اول نیست ولی بعد یک دقیقه خود به خود دوباره توی دیتابیس منویی که نمی خوام ساخته میشه. میشه کمکم کنید. سر در نمیارم. جوملا 1.5 هست. موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام روی هاست این مشکل رو دارید یا در لوکال ؟ اگر سایتتون روی هاست قرار داره ، آیا با جوملا سازگاره ؟ آیا از هاست رایگان استفاده میکنید یا خریداری کردید یا ... ؟ آیا قبل از بروز این مشکل تغییراتی اعمال کردید مثل نصب / حذف افزونه و ... ؟ کش و کشهای منقضی شده جوملا را هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oghab 0 ارسال شده در دی 91 با سلام روی هاست این مشکل رو دارید یا در لوکال ؟ اگر سایتتون روی هاست قرار داره ، آیا با جوملا سازگاره ؟ آیا از هاست رایگان استفاده میکنید یا خریداری کردید یا ... ؟ آیا قبل از بروز این مشکل تغییراتی اعمال کردید مثل نصب / حذف افزونه و ... ؟ کش و کشهای منقضی شده جوملا را هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام هم روی هاست و هم لوکال هاست با جوملا سازگاره رایگان نیست یک سرور اختصاصی است تغییراتی نداشتم از ابتدا اینطوری بود. همین الان هم می تونم منوی پیش فرض دیگری هم بسازم. در صورتیکه در جوملا های دیگه نمیشه بیش از یک پیش فرض داشت ولی توی این سیستم بازم می تونم پیش فرض بسازم و باهم. یعنی چند منوی پیش فرض در هر لحظه. کش رو از کجا باید پاک کنم؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست و ادمین جوملاتون رو از طریق پ.خ برام بفرستید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر