iman4web 0 ارسال شده در دی 91 يكي از سايت هاي من در گوگل يكعدفه در يك روز افت كرد و مني كه هميشه در صفحه اول بودم الان ديگه حتي در 4 صفحه اول هم نيستم و بازديد خيلي كم شد. دليلش چي ميتونه باشه ؟ هاست رو عوض نكردم و تغييري هم در سايت ندادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز در الگوریتم جدید گوگل به نام زبرا اگر شما مطلبی رو از سایت های دیگر کپی کنید و در سایت خود قرار دهید بدون ذکر لینک منبع گوگل به شما به ازای هر مطلب کپی شده امتیاز منفی میده و سایت شما دراپ میشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود درسته کاری که جناب ch110ali فرمودند افت شدیدی داره ولی مطمئنا تنها دلیل نمیتونه باشه اگر در هیچ صفحه ای از گوگل نیستید و لینکهای سایت خود را اصلا پیدا نمیکنید احتمال داره گوگل شما رو حذف کرده باشه یه سری به این سایت بزنید. ببنید کارهایی که گفته شده رو بر عکس انجام نداده باشید http://forum.joomina.ir/thread-17750.html اگر سایت تون در گوگل وبمستر ثبت کرده باشید در انجا هم اخطارها و پیامهایی که از طرف اقای گوگل میاد رو می تونید پیگیر باشید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در دی 91 مطالب اصلا كپي نيستن سايت يك سال صفحه اول بود ولي از هفته پيش كلا ناپديد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز مطالبی که گفتم خوندید؟ به لینکی که دادم رفتید؟ گوگل بیخود کسی که اول صفحاتش است رو حذف یا رتبه اش رو پایین نمیاره سئو سایت خودتون رو چک کنید ببنید چه کارهایی قبلا انجام میدادید که الان ندادید یا جدیدا کار خاصی که رو سئو باشه انجام ندادید... ادرس سایت هم بدید شاید دوستان بهتر نظر بدن در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در دی 91 cheshm3.com[hr]اون مطالب رو قبلا خونده بودم. هيچ كاري انجام نداده بودم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلام احتمالا از کامپوننت ایس سف و اینا استفاده کردی و تمام لینکاتو عوض کرده اینطور نیس ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در دی 91 نه از sef استفاده نكردم . ولي يه نكته اي الان ديدم تو ادمين جوملام . اونم اينكه يك پيج به اسم 404 كه همون صفحه Not Found هستش بيشترين بازديد رو داشته. ممكنه مال همين باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود زیاد شدن صفحات 404 هم در پایین اومدن رتبه خیلی موثر هستند ولی تنها دلیل نمیتونه باشه رتبه سایت تون در websitegrader هم زیاد جالب نیست. از 100 شما 44 هستید چندوقت صفحه اول گوگل بودید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر