a_askari 0 ارسال شده در دی 91 دوستان سلام من یک سایت برای پژوهشگاه زلزله شناسی زدم که دارای یک صفحه اینترو است یعنی فایل اینترو رو توی روت گذاشتم و آدرس صفحه اول سایتم شدهwww.iiees.ac.ir/index.php حالا تو نمایش برخی مطالب از جمله"اخبار زلزله ایران" مشکل دارم روی هر کدوم که کلیک می کنم به جای اینکه تو صفحه جدید نمایش بده توی همون صفحه اصلی انتهای صفحه نشونش میده در حالیکه تو تنظیمات مطلب نگفتم که توی صفحه اصلی نمایش بده در ضمن این مشکل از وقتی به وجود اومد که صفحه اینترو گذاشتم دیگه دارم خل می شم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود میشه دمو بدید؟ اینطور که من متوجه شدم مطالب ای جکسی نمایش داده میشن. ادرس سایت رو بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در دی 91 http://www.iiees.ac.ir کسی متوجه این مشکا نشد این مشکل دقیقا بعد از اضافه کردن اینترو پیش اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود والا الان 20 دقیقه ست سایت تون مشکل داره و موقع رفتن به صفحه اصلی وقت یه صفحه ابی رنگ میاد و تمام. اگر برای شما خوب بالا میاد با اسکرین شات توضیح بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در دی 91 درود والا الان 20 دقیقه ست سایت تون مشکل داره و موقع رفتن به صفحه اصلی وقت یه صفحه ابی رنگ میاد و تمام. اگر برای شما خوب بالا میاد با اسکرین شات توضیح بدید بدرود لطفا یهrefresh کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر