shahin1 0 ارسال شده در دی 91 اول من معذرت میخام اگر مجموعه مناسبی رو برای سوال انتخاب نکردم چون نمی دونستم کجا بنویسم. من در ارتباط با کامپوننت نویسی و کلا برنامه نویسی در جوملا میخاستم ببینم اولا منبع فارسی وجود نداره؟ چون پی دی اف انگلیسی یه مقدار سرعت آدم رو کم میکنه و ثانیا اینکه ایا نرم افزاری وجود نداره که وقتی مثلا JDATABASE رو میزنی انواع توابع و متدهایی که میشه توش صدا زد رو نشون بده یعنی قابلیت انتلیسنش شبیه ویژوال استودیو مثلا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 91 اول من معذرت میخام اگر مجموعه مناسبی رو برای سوال انتخاب نکردم چون نمی دونستم کجا بنویسم. من در ارتباط با کامپوننت نویسی و کلا برنامه نویسی در جوملا میخاستم ببینم اولا منبع فارسی وجود نداره؟ چون پی دی اف انگلیسی یه مقدار سرعت آدم رو کم میکنه و ثانیا اینکه ایا نرم افزاری وجود نداره که وقتی مثلا JDATABASE رو میزنی انواع توابع و متدهایی که میشه توش صدا زد رو نشون بده یعنی قابلیت انتلیسنش شبیه ویژوال استودیو مثلا؟ با سلام خدمت شما . شما می تونید از نرم افزار NuSphere phpED استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر