mohsenhmt 0 ارسال شده در دی 91 سلام یک قالب ساده و رایگان برای راه اندازی سایت دانلود می خواستم در ضمن هر چی سرچ کردم پیدا نکردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 درود بر شما مگا دانلود جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز مهم افزونه دانلودی هست که شما استفاده میکنید، روی هر قالبی میشه پیاده سازی کرد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenhmt 0 ارسال شده در دی 91 درود بر شما مگا دانلود جومينا برای 2.5 جواب میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 درود بر شما مگا دانلود جومينا برای 2.5 جواب میده؟ سلام بله برای 1.7 هم می باشد که افزونه های 1.7 روی 2.5 هم جواب میدن بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenhmt 0 ارسال شده در دی 91 درود بر شما مگا دانلود جومينا برای 2.5 جواب میده؟ سلام بله برای 1.7 هم می باشد که افزونه های 1.7 روی 2.5 هم جواب میدن بدرود ممنون ولی من فایل و توی روت اصلی اکسترکت کردم ولی اتفاقی نیفتاد! نحوه نصب چطوریه؟ البته با سیستم های دیگه کار کردم ولی انگار این فرق میکنه! در ضمن من روی لوکال کار میکنم و نرم افزار ومپ سرور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بایستی از طریق مدیریت جوملا نصب اش کنید مسیر: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenhmt 0 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بایستی از طریق مدیریت جوملا نصب اش کنید مسیر: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها موفق باشید من یه قالب برای سایت فیلم و موزیک میخوام ساده اما حرفه ای ! پولی یا رایگان اگه هست ممنون میشمیه سوال دیگه قالب میهن دانلود و .. وجود داره برای جوملا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام سایت های فارسی زیادی قالب برای دانلود کردن دارند یه قالب دانلود به نظرم چیز خاصی نداره خودتون هم با چندتا لوگو و افزونه های دانلودی می تونید یه سایت دانلود زیبا طراحی کنید افزونه های خوبی برای دانلود گذاشتن و بخش موسیقی وجود دارند بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenhmt 0 ارسال شده در دی 91 این قالب روی 2.5 جواب میده؟ و آیا میشه فارسی کرد؟ در ضمن من نتونستم نصب کنم! دمو http://demo.gavick.com/joomla16/feb2011/ این قالب از کامپوننت های زیر پشتیبانی می کند support for K2 component support for Jcomments (Joomla 1.5 only) support for News Show Pro GK4 support for JomSocial component support for Tabs GK4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز این فقط قالب نیست و بسته هست که به این صورت دیده میشه چون تجاری هست در پیام خصوصی پیگیر باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenhmt 0 ارسال شده در دی 91 خود قالبو شما فارسی نمی کنید؟ این ارور چیه؟404 Fatal error: Class 'K2HelperPermissions' not found in C:\wamp\www\Alfamusic\administrator\components\com _k2\admin.k2.php on line 39 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر