حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان پلاگین TCE - Teglo Content Extension یا همان مشخصات مطلب پلاگین موثری برای سایت های خبری است، اما این پلاگین اشکال بزرگی دارد! من پیکربندی مطالب سایت رو به طور پیش فرض طوری تنظیم کردم که "خلاصه متن" در صفحه ی اصلی مطلب "مخفی" باشد و مخفی سازی خلاصه مطلب برای من بسیار ضروری است. اما با فعالسازی پلاگین مشخصات مطلب "مخفی سازی" خلاصه متن به طور خودکار "بی اثر" می شود! و کار را خراب می کند، از طرفی نمایش مشخصات مطلب نیز برایم ضروری است، برای رفع این اشکال چه باید کرد؟ می توان این اشکال را رفع کرد؟ آیا پلاگین دیگری برای نمایش تاریخ، تعداد بازدید و از جمله شناسه مطلب وجود دارد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم یعنی وقتی این پلاگین رو نصب میکنم پلاگین جلوه متن و پلاگین محدود کردن لینک دانلود برای مهمان دیگه کار نمی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 89 سلام این اشکا نیست . چون این پلاگین هسته را تغییر میده برای همین با سایر پلاگین ها سازگار نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام امیر جان شما از این پلاگین استفاده میکنید و دو پلاگین دیگه پس چه کار کردید که با سایت شما سازگاری دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر