h.mallaki67 0 ارسال شده در دی 91 سلام بعد از نصب جوملا 2.5 بر روی لوکال هاست با استفاده از نرم افزار xampp با این اشکالات در قالب مدیریت و قالب سایت روبرو شدم لطفاً در رفع این اشکال راهنمایی کنید این کار رو با استفاده از آموزش کتاب آموزش جوملا 2.5 که از همینجا دانلود کردم انجام دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از ومپ سرور نسخه Wampserver2.0c استفاده کنید : http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar موفق باشید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h.mallaki67 0 ارسال شده در دی 91 سلام چطوری میتونم با xampp درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام تجربه نشون داده که ومپ سرور نسخه 2 با جوملا خیلی سازگاره اگه بخواهید حلش کنید تا باید صبر کنید دوستان بیان راهنمایی کنند یا در انجمن پشتیبانی خودش دنبال جواب بگردید من چندجا دیدم که مشکل شما رو داشتند با کلی تغیر در کدنویسی تازه حل شده بود پیشنهاد ما اینه که از ومپ سرور نسخه2 , همون لینکی که دادم استفاده کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h.mallaki67 0 ارسال شده در دی 91 بله با این نرم افزار درست کار میکنه،سپاسگذار از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر