moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام قالب اردیبهشت رو نصب کردم چند تا مشکل دارم 1-هر قالبی رو که نصب کردم نتونستم منوی اصلی نمایش بدم فقط تو قالب پیش فرض منوی اصلی رو دارم به مسیر منوها-->مدیریت منوها -->منوی اصلی رفتم وموقیت منو رو تغییر دادم ولی نشد 2-بعد از نصب این 2 پیام را تو صفحه دارم Notice: Use of undefined constant mw_nright - assumed 'mw_nright' in C:\wamp\www\dent\templates\ordibehesht\index.php on line 45 Notice: Use of undefined constant mw_yright - assumed 'mw_yright' in C:\wamp\www\dent\templates\ordibehesht\index.php on line 174 3-کپی رایت و لوگو را چه جوری بردارم(لوگو توی عکس ها نبود) اگه میشه یه عکس از موقعیت داخلی قالب بدید. ممنون می شک اگه کمک کنید .باز هم سوال دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام و وقت بخیر پست شماره 25 در این لینک که جناب صفرعلی عزیز جواب دادن رو ببنید : http://forum.joomina.ir/thread-12848-page-3.html تا جایی که من خبر دارم در مدیریت ماژول ها موقعیت منو تغیر میکرد. یعنی چی منو رو نمی تونید نمایش بدید؟ شما یک ماژول از نوع ایجاد منو می سازید و در موقعیت دلخواه منتشر می کنید. در تنظیمات ماژول منو هم هر منویی که دلتون بخواد می تونید انتخاب کنید(بسته به منو هایی که در مدیریت منو دارید) کپی رایت هم ممکنه در css قالبتون باشه ممکنه تو فایل index.php باشه ممکنه بصورت ماژول باشه که من بصورت ماژول رو بیشتر شک دارم شما این سه مورد را برسی کنید لوگو هم می تونید روی اون کلیک راست کنید و گزینه view image رو بزنید وقتی لوگو در صفحه برای نمایش اومد ادرس رو در ادرس بار بگیرد و در روت هاست حذفش کنید ضمنا اگر سوالی جدیدی دارید در تاپیک جدید مطرح کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر