pcse7en 0 ارسال شده در دی 91 [align=right]من یه مشکلی برام پیش اومده که خیلی عجیبه در هنگام نصب نام کاربری و رمز عبور دیتابیس رو وارد می کنم و وقتی روی ادامه کلیک می کنم دیگه صفحه بعدی نمایش داده نمی شه. توی پانل myaql که چک می کنم می بینم که جداول ایجاد شده . [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید روی لوکال هستید یا هاست؟ از کدام بسته جوملا استفاده میکنید ؟ کدام تیم ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pcse7en 0 ارسال شده در دی 91 درون هاست و بسته 2.7 تیم جوملا فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pcse7en 0 ارسال شده در دی 91 خدا رو خوش نمیاد اینجوری یکی یه جواب رو به ما بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام ببینید با جوملا 2.5 جومینا هم همین مشکل رو دارید؟ از جومینا دانلود و نصب کنید(شاید مشکل با هاست هم باشه) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در دی 91 سلام در ساب دامین هم تست کنید (با mysql جدید) اگه حل نشد: با مدیر سرور در میان بگذارید، بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر