nashenakhte 0 ارسال شده در دی 91 من کامپوننت sh404sef رو تویه 2 تا سایتم نصب کردم تویه یکیش هیچ مشکلی نداره اما تویه دومی وقتی که می خوام وارد کامپوننت بشم صفحه کاملا سفید نشون میده البته من یه بار همه پلاگین ها رو غیر فعال کردم بازهم مشکل حل نشد لطف می کنید راهنمایی کنید www.persianmaghale.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از همون اول نصب کردید صفحه سفید اومد؟ در پایگاه داده(دیتابیس سایت تون) چک کنید هیچ جدولی نمونده باشه( لطفا صحیح چک کنید) ببنید شاید تداخل هم داشته باشه دوتا سایت را با هم مقایسه کنید ببنید چه افزونه هایی با هم تفاوت دارند اون افزونه را غیر فعال کنید و چک کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در دی 91 بله از همون اول اينجوري بود ببخشيد من نمي دونم بايد چي رو چك كنم يعني اينكه يعني چي " هيچ جدولي نمونده باشه "؟ لطفا يه كم واضح تر بگيد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر