xonaro 0 ارسال شده در دی 91 با سلام و خسنه نباشید من این افزونه رو دانلود کردم موقع نصب اررور میده جوملا 1.5 دارم تو فرومم جستچو کردم چیزی نبود لطفا کمک... JInstaller::install: خطای SQL. DB function failed with error number 1064Youhave an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 6 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_ambra_config` (`config_id` int(11) NOT NULL auto_increment,`config_name` varchar(255) NOT NULL,`value` varchar(255) NOT NULL,PRIMARY KEY (`config_id`)) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` ;SQL = CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_ambra_config` (`config_id` int(11) NOT NULL auto_increment,`config_name` varchar(255) NOT NULL,`value` varchar(255) NOT NULL,PRIMARY KEY (`config_id`)) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` ; کاپوننت نصب: SQL خطا دارد، یا مفقود شده است و یا فایل SQL قابل خواندن نمیباشد. DB function failed with error number 1064Youhave an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 6 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_ambra_config` (`config_id` int(11) NOT NULL auto_increment,`config_name` varchar(255) NOT NULL,`value` varchar(255) NOT NULL,PRIMARY KEY (`config_id`)) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` ;SQL = CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_ambra_config` (`config_id` int(11) NOT NULL auto_increment,`config_name` varchar(255) NOT NULL,`value` varchar(255) NOT NULL,PRIMARY KEY (`config_id`)) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` ; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام هاستتون رایگانه؟ نسخه پی اچ پی تون مناسب نیست تو متن ارور هم اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xonaro 0 ارسال شده در دی 91 سلام نخیر رایکان نیست . کاری نمی شه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام فایل sql افزونه را باز کنید و هر جا TYPE=MyISAM بود عبارت ENGINE=MyISAM را جایگزین کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xonaro 0 ارسال شده در دی 91 بسیار متشکرم آقای مصطفی خان گل آموزش نداره این ؟ هرکاری کردم توی صفحه ثبت نام فیلد اضافه نشد... لطفا کمک............................................................................. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خواهش میکنم Ambra یک افزونه تجاریست و مشکلاتش بعهده سایت سازنده اش میباشد میتونید از کامپوننت CB نیز استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر