reza11_2005 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام اين عكس را ببنيد مي خواهم بدانم در قسمت ياداست از چه ماولي استفاده شده است و دوم در قسمت وسط براي كوچك كردن و تنظيم عكس ها از چه ماژولي استفاده شده است ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام درباره سوال اولتون باید عرض کنم که : برای اینکار شما می توانید از ماژول های مختلف استفاده کنید { آخر این ارسالها ، بهترینها، ...} که بتونند در کنار لینکها نمونه عکس کو چکی که در مطلب به کار رفته است رو نشون بده .... دومی : می تونید از این پلاگن استفاده کنید اینم دمو موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 89 من نتونستم نصبش کنم ارور داد که کپی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در خرداد 89 شما برای این منظور میتوانید از ماژولهایی چون minifrontpage و News Show استفاده کنی. نمونههایی از این امکانات را در calligraph.ir ببینید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر