Mrhossein 4 ارسال شده در آذر 91 سلام. در مقابل نام مجموعه ها در افزونه k2 این پیام نمایش داده میشه. (0 K2_ACTIVE / 0 حذف شده) وقتی که وارد منو ارسال مطلب در صفحه اصلی سایت میشم هم پیغام خطا میده. ممکنه راهنمایی کنید؟ من از این نسخه استفاده میکنم : k2 - 2.5.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام سایت انلاین هست یا روی لوکال کار می کنید؟ اگر انلاین هست ادرسش رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 91 سلام. الآن دارم روی لوکال هست. راستش کا 2 اینقدر در قسمت های مختلف پیغام خطا میده که چندین بار تصمیم گرفتم پاکش کنم و از خود جوملا استفاده کنم. اگر کمک میکنه مشکلی نمی بینم بسته نصبی سایت رو در اختیارتون قرار بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 خب اگر در بخش های دیگه هم ارور میده ممکن درست افزونه دانلود نشده باشه دوباره دانلود و تست کنید اگر نیازی به کی 2 ندارید و دلیل خاصی نداره بهتر از هسته اصلی خود جوملا استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 91 با سلام متاسفانه این مشکل در تداخل تاریخ ها بوجود می یاد می تونید زبان را انگلیسی قرار دهید و از افزونه استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 91 با سلام متاسفانه این مشکل در تداخل تاریخ ها بوجود می یاد می تونید زبان را انگلیسی قرار دهید و از افزونه استفاده کنید موفق باشید سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. فقط منظورتون این بود که زبان افزونه رو انگلیسی کنم که باید بپرسم چطور؟ یا زبان جوملا رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اگه اشتباه نکرده باشم منظور آقای رضایی این بود که از طریق مدیریت زبان ، زبان را روی انگلیسی قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر