adib63 0 ارسال شده در آذر 91 متا تگ های هدر من به جای اینکه قبل از تگ بادی باشند درون تگ بادی هستند سایت من جوملا 2.5 هستش لطفاً راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام بطور عادی جوملا چنین کاری رو نمیکنه مگر آنکه افزونه ای برای این مورد نصب شده باشه آیا به تازگی افزونه ای نصب نکردید ؟ از افزونه های مرتبط با سئو استفاده میکنید ؟ آدرس سایتتون رو هم قرار بدید که بررسی بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adib63 0 ارسال شده در آذر 91 البته مشکل اصلی من درست نشان ندادن سایت تو ie هستش آدرس سایت : www.taatco.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، اولا مشکلاتتون رو کامل بیان کنید تا بهتر بشه کمک کرد . یهو وسط تاپیک مشکل رو به کلی عوض نکنید ! متاتگها مشکلی نداشتند و همگی داخل تگ هد قرار دارند در مورد بهم ریختگی قالب در مرورگر IE چیز عجیبی نیست و برای IE طبیعی شده شما باید قالب رو با نسخه های مختلف IE هماهنگ کنید قبلا" آقای شمسی آموزش کاملی رو در این زمینه قرار داده اند . سرچ کنید و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adib63 0 ارسال شده در دی 91 من نمونه همون کارو رو یه سروره دیگه دارم.که تو IE درست کار میکنه.پس مشکل css ها نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ابوالفضل ر 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من جوملا تگ رانصب کردم(جوملا 1.5)ولی یه مشکلی دارم کلمات کلیدی که در خود مطلب جوملا هستند خودشون در مطالب k2 نشون داده میشندمن از برچسب گذاری خود k2 استفاده می کنم و میخوام که کامپوننت جوملا تگ وارد k2 نشه لطفا کمکم کنیداگه کامپوننت دیگری سراغ دارید که بتونه کلمات کلیدی متا را نشون بده لطفا معرفی کنید..ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر