r.nosratabadi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام، من وقتی کامپاننت مدرسه رو روی جوملا 2.6 نصب کردم با خطای زیر روبرو شدم. روی نسخه دیگه ای از جوملا نصب نکردم و البته فکر نمیکنم نسخه جوملا مشکل داشته باشه! ضمنا نصب بطور کامل و موفقیت آمیز انجام میشه ولی در منوی کامپاننت اسم که باید "سیستم مدیریت مدرسه جومینا" باشد نیست و به اسم "2012-20-12-09-45-30" نمایش داده میشه و وقتی کلیک میکنم و صفحه "http://me.com/administrator/index.php?option=com_joom-reports" باز میشه این خطا نمایش داده میشه. والبته روی لوکال که نصب میکردم بجای مشاهده خطای فوق، آپاچی استپ میشه!؟ Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home/nrpmed55/domains/medublog.ir/public_html/me/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.php on line 13 لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.nosratabadi 0 ارسال شده در آذر 91 نسخه 3.0.2 رو هم امتحان کردم و باز همین خطا داده شد. Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home/nn/domains/me.com/public_html/me/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.php on line 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام در لوکال اگه تست می کنید ممکنه اینجوری میشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.nosratabadi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام در لوکال اگه تست می کنید ممکنه اینجوری میشه با احترام همونطور که گفتم روی لوکال آپاچی Stop میشه اما روی اینترنت برای خطوطی مثل require_once( $mainframe->getPath( 'class' ) ); خطا میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 من وقتی کامپاننت مدرسه رو روی جوملا 2.6 نصب کردم با خطای زیر روبرو شدم با سلام والا تا اونجا که میدونم در حال حاضر جوملا 2.6 نیومده و فعلا همچین نسخه ای وجود نداره اگر منظورتون جوملا 2.5.6 هستش یا هر نسخه بالاتر میباشد باید خدمتتون عرض کنم این افزونه فقط با جوملا 1.5 سازگار میباشد http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/project-a-task-management/8273 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.nosratabadi 0 ارسال شده در دی 91 من وقتی کامپاننت مدرسه رو روی جوملا 2.6 نصب کردم با خطای زیر روبرو شدم با سلام والا تا اونجا که میدونم در حال حاضر جوملا 2.6 نیومده و فعلا همچین نسخه ای وجود نداره اگر منظورتون جوملا 2.5.6 هستش یا هر نسخه بالاتر میباشد باید خدمتتون عرض کنم این افزونه فقط با جوملا 1.5 سازگار میباشد http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/project-a-task-management/8273 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): بله منظورم همون 2.5.6 بود. چطور میشه به 2.5 تبدیلش کرد؟ با تغییر xml نمیشه؟ الان من باید چکار کنم که اومدم سایت رو به 2.5 ارتقاء دادم و نیاز به سیستم مدیریت مدرسه دارم؟ آبروم که میره!! یه فکری برام کنید. بسیار متشکرم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام کامپوننت مدیریت مدرسه(کارنامه آنلاین) برای جوملا 2.5 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.nosratabadi 0 ارسال شده در دی 91 سلام کامپوننت مدیریت مدرسه(کارنامه آنلاین) برای جوملا 2.5 موفق باشید بسیار متشکرم ترجمه فارسی برای این افزونه هم هست؟ باید از کجا بگیرم؟ یا اینکه فارسی شده اش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام افزونه فارسی می باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.nosratabadi 0 ارسال شده در دی 91 با سلام افزونه فارسی می باشید... موفق باشید بله، ممنون اول که روی لوکال نصب کردم نمیدونم چرا فارسی نشد یعنی هنوزم فارسی نیست!!! ولی روی سرور فارسیه. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام شنیده بودم این افزونه در لوکال مشکل داره و اصلا در بیشتر ورژن هاش کار نمیکنه ولی اینکه زبانش تغیر کنه نمیدونم ولی افزونه فارسیه و هیچ مشکلی هم نداره( حداقل من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم و ندارم) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام برخی از افزونه ها که ترجمه شده اند بر روی لوکال با زبان اصل اجرا می شوند ولی روی سرور مشکلی نخواهند داشت... از این نوع افزونه های می شود به acymailing اشاره کرد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر